Arcturus’ blogg

Då var det dags för mig också att blogga ! Lite lagom…typ en gång i veckan? Varannan vecka? Ungefär så.

Här kommer jag att lägga upp lite nyheter, forskningsrön eller bara intressanta saker som handlar om helhetssynen på hälsa, dvs det jag kan och nördar mig in på, som t.ex. kost, lymfsystemet, fascian, olika yogastilar, olika complementära terapiformer, reiki, shamanism, personlig- och själslig utveckling…

Jag varnar dig! 

Allt detta är mina personliga åsikter och inga absoluta sanningar! Denna blogg speglar min egen utveckling, sökande efter svar…i min stil, på mitt sätt. Dvs jag tar gärna in publicerade vetenskapliga studier (med källshänvisning till hemsidor, länkar, böcker, artiklar, mm) som styrker eller avfärdar de ämnen jag skriver om. Min forskarsjäl och tre decenniers erfarenhet kommer nog att märkas även här, kan inte hjälpa det…eller kanske är detta inte så dumt! Har troligen en rejält annorlunda glasögon att se världen med, som så många andra saknar? Vi får se!

Det kommer att vara mina aha-upplevelser om…ja….livet i stort och INTE vetenskapliga granskningar av andras arbeten, mm. Kommer kanske våga mig på lite tips till dig eller funderingar i olika situationer…

Jag har intentionen att skriva kärleksfullt, enkelt och med syftet att det jag skriver eller funderar över kanske kan hjälpa dig i din utvecklingsväg? Vet inte jag, förstås. Men jag hoppas att det bidrar till något bra och positivt.

Dessutom tänker jag skriva här också om mina nya yogakurser, online eller live på studio. Samma om lymfmassage eller Reikibehandlingar. Här ser du också mina erbjudanden/rabatter/kampanjer och hur du kan ta del av dem.

Så klicka in ofta här på min blogg för uppdateringar och intressanta texter, mm.

Välkommen!

♥   Zsofia