Lymfterapi

Lymfmassage är en mycket avslappnande behandling och utförs lugnt och metodiskt helt utan oljor  eller sparsamt med olja vid behov. Lymfmassage kombineras ofta med bindvävsmassage och koppning.

Behandlingen passar alla men speciellt för dig som har svullnad, smärta, domningar, svårt att minska i vikt, upplever stress eller kronisk trötthet eller utmattningssyndrom. Eller kanske bara vill ha en skön avslappning samtidigt som lymfans cirkulation stimuleras?

Det är högst individuellt, vilket innebär att vi får pröva oss fram och se om detta är en en behandling som kan ge lindring för just dig. Behandlingen kan ges på hela kroppen, men det finns tillval (t.ex. ansiktet).

När du kommer på lymfmassage hos mig så fyller du i en hälsodeklaration som vi tillsammans går igenom för att kunna välja ut den rätta massagetekniken just för dig!

Detta är superviktigt, eftersom lymfmassage har djupa effekter i kroppen och det finns faktiskt vissa situationer när lymfdränage skall göras delvis eller avråds helt ifrån den.

Du får grundlig information och råd från mig även om hur du kan själv underhålla en väl fungerande lymfcirkulation i din vardag.

OBS

Jag är numera vidare utbildad att kunna ta emot kunder med större problem efter t.ex. operationer, strålning, lymfödem, lipödem, osv. Tider och priser är dock detsamma som för vanlig lymfmassage.

Priser

75 min helkroppsterapi 1000 kr
90 min helkroppsterapi + extra ansikte 1188 kr

Jag samarbetar med olika yogastudios, prissättningen ser du där i deras bokningssystem. Just nu är Soulyoga i Linnestaden i centrala Göteborg.Kolla efter rabatter och erbjudanden!

De dyker upp titt som tätt i min Blogg, på Instagram, företagets Facebook
eller som mejlutskick

Välkommen

♥♥♥