Lymfterapi

Lymfmassage är en mycket avslappnande behandling och utförs lugnt och metodiskt helt utan oljor  eller sparsamt med olja vid behov. Lymfmassage kombineras ofta med bindvävsmassage (fasciabehandling) och koppning.

Behandlingen passar alla men speciellt för dig som har svullnad, smärta, domningar, svårt att minska i vikt, upplever stress eller kronisk trötthet eller utmattningssyndrom. Eller kanske bara vill ha en skön avslappning samtidigt som lymfans cirkulation stimuleras?

Det är högst individuellt, vilket innebär att vi får pröva oss fram och se om detta är en en behandling som kan ge lindring för just dig. Behandlingen kan ges på hela kroppen, men det finns tillval (t.ex. ansiktet).

När du kommer på lymfmassage hos mig så fyller du i en hälsodeklaration som vi tillsammans går igenom för att kunna välja ut den rätta massagetekniken just för dig!

Detta är superviktigt, eftersom lymfmassage har djupa effekter i kroppen och det finns faktiskt vissa situationer när lymfdränage skall göras delvis eller avråds helt ifrån den.

Du får grundlig information och råd från mig även om hur du kan själv underhålla en väl fungerande lymfcirkulation i din vardag.

OBS

Jag är numera vidare utbildad att kunna ta emot kunder med större problem efter t.ex. operationer, strålning, lymfödem, lipödem, osv.

Tider och priser är dock detsamma som för vanlig lymfmassage.

Vidare fördjupat mig även i fasciakunskap och tar in detta i lymfterapin vid behov hos kund.

Priser

60 min helkroppsterapi 900 kr
70 min helkroppsterapi + extra ansikte 1000 kr

Från hösten 2024 (från sept) hyr jag terapirum hos Yogatreats (Kastellgatan 22) i Linnestaden i centrala Göteborg.

Du kan boka massage genom att kontakta mig direkt via e-mail: info@arcturus.se

Betalning skrer med Swish till mitt företags Swishnummer: 1234164455

Här är QR koden:Kolla efter rabatter och erbjudanden!

De dyker upp titt som tätt i min Blogg, på Instagram, företagets Facebook
eller som mejlutskick

Välkommen

♥♥♥