Min yoga….din yoga?

Jag kan inte föreställa mig livet utan yogan… den är såpass självklar och en stor del av mina dagar. Utan yogan fungerar inte jag mentalt och fysiskt, i balans och harmoni.

Men det har inte varit så under hela mitt liv.

Jag har utövat extremsporter (klättring, grottforskning, kampsport) eller mer vanliga (Pilates, Qigong, styrka och kondis på gym, mm), men de senaste 2 decennierna kom yogan in mer regelbundet och försiktigt blev min ”livskamrat”. Först Hatha lite mer sporadiskt, med mycket yogafilosofi, historia, terapiformer…dvs teori. Efteråt Kundaliniyogan  regelbundet i några år, men även periodvis yinyoga och migränyoga som hjälpt mig bli av med denna fasansfulla börda som heter ”migrän med aura”… och numera har jag landat i MediYogan. Evidensbaserat, vetenskapligt utvärderat, svensk yogaform använd både inom sjukvård och i yogastudios numera.

Yogan är den jord i vilken mitt yrkesliv och privatliv rotar sig, får energi ifrån, struktur, stabilitet, men också uppehåller hälsa och vighet i kroppen.

Yogan har hjälpt mig genom mycket hårda stunder i livet och mycket vackra stunder…och jag är så evigt tacksam för det!

Jag ”lever yogan” och ständigt  utvecklar ”min yoga”.

Väljer du att göra yoga med mig så blir min yoga och hela mig du får på köpet, en ”produkt” som ingen annan kan erbjuda!

Du hittar inte mig varken bland tusentals gratis videos eller på trendiga platformar.

Du hittar mig här!

Vågar du prova yoga med mig?

Idag erbjuder jag hela min entusiasm, kärlek, positivitet och en massiv kunskap och livserfarenhet för att berika just dig som privatperson eller din verksamhet med Medi Yoga, Restorative Yoga, Lymfyoga och Yoga Nidra.

Utformar unika klasser, tar gärna in lärdomar och tekniken båda olika yogaformer som från Qigong (utbildar mig även i detta just nu.

Här kan du läsa korta beskrivningar av olika yogaformer jag använder dagligen privat eller för klasser och utbildningar:

Mina Priser

(1) En yogaklass i studio (live)

Jag samarbetar med olika yogastudios, prissättningen ser du där i deras bokningssystem. Just nu är Soulyoga i Linnestaden i centrala Göteborg.

(2) En yogaklass med mig online (Zoom)

60 min 150 kr/pers
90 min 220 kr/pers

Specialpaket/klass: Egen lymfdränage + mediyoga 90 min 250 kr/pers

Boka tid

Du kan betala klasserna styckvis med att Swisha

(3) Företag, organisationer…

Kontakta mig först på info@arcturus.se för att prata om era behov, plats, tid och prissättning.


Kolla efter rabatter och erbjudanden!

De dyker upp titt som tätt i min Blogg, på Instagramföretagets Facebook
eller som mejlutskick

Välkommen i min yogavärld !

♥♥♥