Reikibehandling

Reiki är en djupt avslappnade och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar ( se om evidens, forskning lite längre ner här på sidan).

Reiki arbetar med kroppens naturliga läknings- processer och fyller på energiförrådet. Den är en holistisk behandlingsmetod som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man hela kroppen.

En behandling tar ca 60-80 min. Vid behandlingen är du fullt påklädd ofta med en extra filt på dig för att behålla värmen och öka avslappningen.

Effekter som de flesta kunder vittnar om är: djupgående avslappning och bättre sömn; känslomässigt lugnande; lindrar smärta och obehag som orsakas av störningar i kroppsfunktionerna; frigör stress och spänningar; utjämnar blodtryck; stärker immunförsvaret och kroppens naturliga förmåga till läkning.

Det går inte att bota någon med reiki men väl lidra många psykosomatiska symptom!

Reikibehandlingar klassas som rehabiliterande friskvård. Det innebär att du kan använda dina friskvårdspengar för att få Reikibehandlingar.

Finns det forskning på Reiki? Det finns! Här ser du vad forskningen säger om Reiki som teknik för stressreducering, mot ångest/depression och även för smärtlindring:

För mer information länk till Reikiförbundet

Jag är aktiv inom Reikiringen i väst https://reikiringenivast.se/

OBS!

I skrivande stund pausas denna tjänst. Efter årsskiftet till 2025…kanske startar upp i terapirum eller på distans.

Kommer att lägga upp i god tid här både bokningsbara tider hur du kan i så fall anmäla dig.

Tusen tack för förståelsen. 🙏 💖

Priser

60 min behandling 750 kr
Paket om 3 tillfällen 2000 kr (ord. pris 2250 kr)


Kolla efter rabatter och erbjudanden!

De dyker upp titt som tätt i min Blogg, på Instagramföretagets Facebook
eller som mejlutskick
om du anmäler dig hos mig via info@arcturus.se

Välkommen

♥♥♥