Hälsoanalys

Med min 22-års bakgrund som forskare och metodutvecklare inom naturvetenskap är jag självfallet mycket nyfiken och gärna deltar i utveckling och testning av spännande nya apparater.

Har anskaffat en analysapparat som jag gärna testar och utvärderar som stödinstrument för mina beslut gällande kost och hälsa.

Om du vill så använder jag denna apparat som komplement när du kommer till mig för kostrådgivning.

OBS! Detta är inte obligatoriskt, du själv frivilligt väljer eller avstår från erbjudandet!

Här kommer en kort info om tekniken. Mer ingående går vi igenom tillsammans när du väljer att delta. Detta görs inte via Zoom, fysisk närvaro behövs.

Metatron systemet som apparaten använder är en s.k. NLS (non-linear-system) utvecklad vid Medicinska Fakulteten vid Omsk Universitet. Efter 20 års grundforskning och tester i rysk rymdprogram används Metatron systemet brett i utlandet. Relativt nytt i Sverige, men används av idrottsläkare, inom större hälsokliniker, sjukhus och privata kliniker.

Utrustningen används för att bedöma funktioner i kroppen, inte strukturer. Därför fungerar inte som EKG, CT, MRI eller Ultraljud.

Metoden är icke invasiv, det är en ”hörlur” som du tar på dig och resten sköter programmet i datorn. Jag har en liten, portabel variant som ser ut såhär.

Du kan läsa mer om Metatron systemet och kliniska utrustningar här.

Priser

ENKEL analys ca 10-15 min 300 kr
KOMPLETT analys ca 40-50 min 800 kr

Jag hyr in mig i terapirum hos Yogatreats från hösten 2024 i centrala Göteborg. Mer info om tider kommer snart…

Analysen med apparaten Metatron använder jag främst som komplement till Kostrådgivning,
men självfallet kan du bara ta en analys!

Detta sker dock bara live (i terapirum) och du får utvärderingen direkt efter analysen.